Eric Pearls Historie

Kiropraktoren Eric Pearls klienter begyndte at få usædvanlige oplevelser under deres konsultationer. Nogle af dem gik i trance og modtog meddelelser “udefra” mens andre blev spontant helbredt. Nogle så engle og blev fyldt med en følelse af uendelig kærlighed og oplevede nye himmelske dufte og farver. Fænomenerne satte Eric Pearl på et større opklaringsarbejde, hvor han forsøgte at finde frem til, hvad det var der foregik når hans klienter fik disse oplevelser og desuden oplevede øjeblikkelig helbredelse af bla. kræft, aids-relaterede sygdomme, deformiteter, lammelser, psykiske ubalancer og meget mere.  

Efterhånden som opklaringsarbejdet skred frem besluttede Dr. Pearl, som den eneste logiske ting at gøre, at opgive sin ellers succesrige kiropraktorpraksis for derved 100% at kunne hellige sig den gave af mirakuløse healinger, der havde fundet vej til ham og hans klienter under konsultationerne. Og da man både ved laboratorieforsøg og i praksis erfarede, at Den Nye Healing Energi overføres direkte fra “hånd til hånd”, var der for Dr. Pearl kun én ting at gøre og det var, at nå ud til så mange som muligt, så hurtigt som muligt. At tage een person efter den anden førte ingen vegne og derfor rejser Eric Pearl og hans medarbejdere nu rundt i verden og holder kurser og foredrag og certificerer i tusindvis af nye Reconnective Healere®. Hvis du vil læse mere om Dr. Pearl og hans historie kan du besøge www.TheReconnection.com (siden er kun på engelsk). Hvis du vil læse hele Eric Pearls spændende historie på dansk kan den bestilles gennem mig eller via indmeldelse i www.borgensbogklub.dk.

Efter at jeg har været på kursus hos Dr. Pearl og har fået overført energien og er blevet certificeret Reconnective Healer®, skal du være mere end velkommen til at komme og få din egen opgradering til Den Nye Healing Energi! Du kan starte med 1-3 Reconnective Healinger® og fortsætte med din Personlige Reconnection® eller omvendt som du foretrækker.  

Alle har et formål i livet.... en enestående evne
eller et særligt talent at give af til andre. Når vi
lader dette enestående talent indgå i at tjene
andre, oplever vi vores egen ånds
begejstring og jubel, hvilket er det
ultimative mål for alle mål.

- Deepak Chopra